contact

Katya Chekina

Spii.c.ka [spi.čka] / спичка

Spii.c.ka is een hulpmiddel om vuur te maken of het vuur dat in je brandt aan te steken.


Het staat voor genot, liefde en aandacht voor de kleine dingen in het leven. De dagelijkse herinnering om het leven en de kleine momenten dat het brengt te koesteren. Spii.c.ka staat voor tijd nemen voor datgene waar je hart sneller van slaat en om het leven niet door je vingers te laten glippen. Of voor het leven van een schoorsteenveger, simpel maar avontuurlijk. Ik zou hier een aantal pagina’s kunnen neerschrijven en vertellen naar de oorsprong van mijn spii.c.ka. Aan dat Russisch epos ga ik me nu niet wagen. Ben je curieus? Misschien vertel ik het je wel bij een glaasje wijn aan een knisperend vuur terwijl een lekkere maaltijd traag in een zoutkorstje ligt te smeulen en we een komende samenwerking bespreken. Een culinaire trip die spontaan elke richting uit kan gaan.


Via een out-of-the-box-creativiteit probeer ik gevoelens en identiteit tastbaar te maken. Steeds op zoek naar schoonheid, ruwheid en echtheid. Een totaalplaatje dat rust, passie en authenticiteit uitstraalt. Dat plaatje wil ik vastleggen met mijn oog, met mijn smaakpapillen en elke andere zintuig. Spii.c.ka is een uitlaatklep om mijn zoektocht hierin met jou te delen. Momenteel via het delen van recepten, fotografie, styling en 1:1 workshops. Denk je dat ik jou kan bijstaan bij een nieuw project, neem dan zeker contact met me op.
Er staan nog meer ideeën en dromen die ik samen met Damien wil vormgeven, maar laat ons al een stap in deze richting zetten.

Copyright © 2020 Katya Chekina/spii.c.ka | All content on this page is protected by copyright.